Hans van der Werf

Voorzitter

0625 02 0643


Naast voorzitter BMN is Hans ook penningmeester SOMN en voorzitter CPNUE en eveneens lid van de werknemersdelegatie bij het Sociaal Partneroverleg.

Bertus Hoekstra

Vice-voorzitter


Bertus is sinds 24 augustus 1985 hoofdbestuurslid; hij is vice-voorzitter van de BMN. Daarnaast is hij eindredacteur van "De Notarisklerk", lid werknemers delegatie bij Sociaal Partneroverleg, lid commissie rechtsbijstand, werknemers secretaris Bedrijfspensioenfonds en bestuurslid Stichting Opleiding (SOMN).

Geert van Eijsden

Bestuurslid


Geert is sinds 12 mei 2012 lid van het Hoofdbestuur van de BMN. Naast de algemene bestuurstaken behoort de digitale communicatie (website en social media) tot zijn portefeuille. Ook neemt hij deel aan het sociaal partneroverleg inzake de pensioenregeling. In het dagelijks leven is Geert als Register Notarisklerk werkzaam bij VBC notarissen te Amersfoort

Riet Bunt

Bestuurslid


Naast bestuurslid BMN is Riet ook secretaris SOMN, secretaris examencommissie en zelfstandig mediator.

Heike Elsermann

Bestuurslid


Heike is sinds 16 mei 2015 lid van het Hoofdbestuur. In het dagelijks leven is Heike als Register Notarisklerk erfrecht werkzaam bij Van Leussen Van den Broek Notarissen. Ook is zij contactpersoon arbeidsgeschillen.

Emmy Greeve

Bestuurslid


Emmy is 21 mei 2016 toegetreden tot het Hoofdbestuur van de BMN. Zij houdt zich bezig met algemene bestuurstaken en de digitale communicatie (website en social media). Emmy is werkzaam als Register Notarisklerk bij VBC notarissen te Amersfoort.

Lous Bosselaar

Secretaris