Willy van Buren

Bestuurslid/Voorzitter

06 5386 0245


Willy is in de Algemene Vergadering van 2018 benoemd als hoofdbestuurslid en daarmee toegetreden tot het hoofdbestuur van BMN. Sinds 28 oktober 2020 is zij voorzitter van het hoofdbestuur. Tevens maakt zij deelt uit van het bestuur van de SOMN en het Sociaal Partneroverleg.

Bertus Hoekstra

Vice-voorzitter


Bertus is sinds 24 augustus 1985 hoofdbestuurslid; hij is vice-voorzitter van de BMN. Daarnaast is hij eindredacteur van De Notarisklerk, lid werknemers delegatie bij Sociaal Partneroverleg, lid commissie rechtsbijstand.

Riet Bunt

Algemeen secretaris


Naast bestuurslid BMN is Riet ook secretaris SOMN, secretaris examencommissie en zelfstandig mediator.

Heike Elsermann

Bestuurslid


Heike is sinds 16 mei 2015 lid van het hoofdbestuur. In het dagelijks leven is Heike als Register Notarisklerk erfrecht en personen- en familierecht werkzaam bij Lint Notarissen. Ook is zij contactpersoon arbeidsgeschillen.

Tine van Gent-de Graaff

Penningmeester


Tine is in de Algemene Vergadering van 18 mei 2019 benoemd als hoofdbestuurslid en daarmee toegetreden tot het hoofdbestuur van BMN. Zij houdt zich bezig met algemene bestuurstaken en de digitale communicatie (website en social media). Tine is werkzaam als Register Notarisklerk bij VBC notarissen te Amersfoort.

Nancy van der Lubbe

Bestuurslid

06 4412 4262


Nancy is in de Algemene Vergadering van 28 oktober 2020 benoemd tot hoofdbestuurslid. Zij werkt als RNK ondernemingsrecht en heeft een studie afgerond en ervaring opgedaan op het gebied van Personeel en Arbeid.