Willy van Buren

Bestuurslid/Voorzitter

06 5386 0245


Willy is in de Algemene Vergadering van 2018 benoemd als hoofdbestuurslid en daarmee toegetreden tot het hoofdbestuur van BMN. Sinds 28 oktober 2020 is zij voorzitter van het hoofdbestuur. Tevens maakt zij deelt uit van het bestuur van de SOMN en het Sociaal Partneroverleg.

Riet Bunt

Bestuurslid/secretaris


Riet is sinds mei 2002 hoofdbestuurslid. Verder is ze bestuurder van de SOMN en secretaris van de examencommissie.

Bertus Hoekstra

Vice-voorzitter


Bertus is sinds 24 augustus 1985 hoofdbestuurslid; hij is vice-voorzitter van de BMN. Daarnaast is hij eindredacteur van De Notarisklerk, lid werknemers delegatie bij Sociaal Partneroverleg, lid commissie rechtsbijstand.

Lineke Kroeze-Vreeswijk

Bestuurslid


Lineke Kroeze-Vreeswijk is in mei 2023 toegetreden tot het hoofdbestuur. Samen met Bertus Hoekstra verzorgt ze de eindredactie van de Notarisklerk en is ze lid van de commissie rechtsbijstand. Lineke is werkzaam als Register Notarisklerk.

Jennifer Beverini

Bestuurslid

06 - 2548 2889


Jennifer is in 2001 in het notariaat begonnen, waar zij de klerkenopleiding (oude stijl) en de kopstudie hbo Rechten succesvol heeft afgerond. Bij de Algemene Vergadering van 2023 is zij (met anderen) benoemd tot hoofdbestuurslid. Daarnaast probeert ze de afdeling Zuidwest weer op de rails te krijgen met een nieuw bestuur en actieve leden.

Caroline Dammers

Penningmeester


Caroline is in mei 2023 toegetreden tot het hoofdbestuur. Zij heeft daar de functie penningmeester en daarnaast neemt zij ook deel in het bestuur van haar afdeling. Caroline is al vele jaren werkzaam als Register Notarisklerk.