Zuid-West

De afdeling Zuid-West vergadert meerdere keren per jaar. Regelmatig wordt er ook een lezing georganiseerd, waarmee PE-studiepunten verkregen kunnen worden. De leden van de afdeling ontvangen voor iedere vergadering een uitnodiging. Op deze informatiepagina vindt u verder contactgegevens, afdelingsnieuws en toekomstige evenementen.
De eerstkomende vergadering van de afdeling Zuid-West (voorheen afdelingen Middelburg en West-Brabant) wordt gehouden op dinsdag 29 mei 2018 om 16:00 uur in Hotel-Restaurant Terminus aan het Stationsplein 1 te 4461 HP Goes.
Toon Baakman, werknemersvoorzitter van de Stichting Pensioenfonds Notariaat, houdt een lezing over de pensioenregeling en het pensioenfonds. Daarbij tal van zaken met betrekking tot de pensioenregeling aan de orde.
Ook zal de beschrijvingsbrief met het oog op de komende AV worden behandeld.

Actueel Nieuws

21 mei 2018

Notulen vergaderingen 11 mei en 20 november 2017

Notulen van de vergadering van de Bond van Medewerkers in het Notariaat, afdeling Middelburg, gehouden op donderdag 11 mei 2017 bij Strandpavlijoen Panta Rhei te Vlissingen. […]
25 april 2017

Notulen vergadering afdeling Middelburg 10 mei 2016

Notulen van de vergadering van de Bond van Medewerkers in het Notariaat, afdeling Middelburg, gehouden op maandag 10 mei 2016 in Amadore Grand Café Raymondo Vlissingen. […]