BMN functioneert zelfstandig en onafhankelijk; zonder overheidssteun en zonder werkgeversbijdrage. Geheel op eigen kracht vaart de bond van medewerkers in het notariaat een authentieke koers die geënt is op het geheel eigen karakter dat het notariaat kenmerkt.

OVER BMN

Sinds 1917 dagelijks relevant

BMN is sinds 1917 de enige vakbond ter behartiging van de belangen van medewerkers in het notariaat. De uitgangspunten zijn nog even actueel als bijna honderd jaar geleden: gezamenlijk werken aan gezamenlijke belangen, verbetering van het vakgebied en van de arbeidsvoorwaarden. De BMN is een vakbond die wordt bestuurd door mensen die werkzaam zijn in het notariaat en zich in hun vrije tijd inzetten voor het sociaal/maatschappelijk belang van de werknemers in het notariaat. BMN staat mede via regionale afdelingen letterlijk dicht bij de leden.

Sinds 9 april 2011 is de BMN ook binnen de CPNUE op Europees niveau actief.

Energiek en actief

De BMN is aangesloten bij de Unie van Onafhankelijke Vakorganisaties (UOV). Dit brengt behalve ledenvoordelen ook invloed op landelijke thema’s rondom arbeidsvoorwaarden. De BMN functioneert zelfstandig en onafhankelijk; zonder overheidssteun en zonder werkgeversbijdrage. Geheel op eigen kracht vaart de BMN een authentieke koers die geënt is op het geheel eigen karakter dat het notariaat kenmerkt.

Betrokken

Het hoofdbestuur bestaat uit vakgenoten in de notariële praktijk, die in hun vrije tijd vakbondswerk doen, zowel beleidsmatig als uitvoerend.

Bereikbaar en nabij

Regionale afdelingen, telefonische en digitale toegankelijkheid van bestuursleden zorgen ervoor dat BMN de gehele werkweek bereikbaar is.

De Notarisklerk 

Generaties vakgenoten onderhouden hun kennis met het tweemaandelijks verschijnende De Notarisklerk. Dit vakblad/ledenmagazine bevat juridische en op de praktijk gerichte, prettig leesbare artikelen van vakredacteuren en collega’s. Ook verenigingsnieuws- en achtergronden vindt u hier, van mededelingen van het hoofdbestuur tot aankondigingen en verslagen van regionale activiteiten en studiebijeenkomsten. Hetzelfde geldt voor informatie over scholing en pensioenvoorziening. Ook voor vacatures is het tijdschrift (met de vacaturebank en de website) een uitgelezen medium.

bmnvakbond.nl

Bij uitstek actuele informatie, maar ook vacatures en diepgravende achtergronden over het notariaat en arbeidsrechtelijke zaken.

Dat is ook prettig voor andere belangstellenden die op enig moment op zoek zijn naar specifieke informatie over ons vakgebied.

Word lid

Word lid voor slechts € 105,00 per jaar! Is uw bruto inkomen lager dan € 1.370,00 per maand? Dan betaalt u slechts € 65,00 per jaar.

Word lid