Vacature notarisklerk Edam/Volendam

ALV van 21 mei 2022
5 april 2022
Studiemiddag Fraudepreventie | KNB
30 mei 2022
Bekijk alle berichten

Vacature notarisklerk Edam/Volendam

Notariskantoor Feitsma/Verhagen

Is op zoek naar een:

 NOTARISKLERK / JURIDISCH MEDEWERKER ONROEREND GOED

Functie omschrijving

Onze klerk Jos Veerman gaat met pensioen! Daarom zijn wij op zoek naar een notarisklerk/juridisch medewerker voor onze registergoed praktijk.

Jouw werkzaamheden

Met drie collega’s behandel je zelfstandig onroerend goed dossiers; van transporten en hypotheken, tot splitsingen en uitmetingen.

Wie zijn wij?

Ons kantoor bevindt zich op de grens tussen Edam en Volendam; een bijzondere en prettige gemeente met ruim 36.000 inwoners. We hebben gevarieerde en interessante praktijk, gericht op particulieren en MKB.

Met zeven medewerkers en twee notarissen vormen we samen een hecht en goed team. Kwaliteit en service staan voorop, maar aan gezelligheid ontbreekt het niet! Net als onze inwoners houden we van hard werken, korte lijnen, en een feestje op z’n tijd.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij ons een zelfstandige functie, gelegenheid voor (professionele) ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat in beginsel om een fulltime functie, maar wij staan open voor alternatieven.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Liesbeth Verhagen via verhagen@feitsmaverhagen.nl of 0299-369 511.