Vacature Notarisklerk te Deurne

0001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij ervaring opgedaan bij een notariskantoor, heb je affiniteit met onroerend goed met de daarbij behorende fiscale problematiek en ben je pragmatisch ingesteld?
Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne is op zoek naar een  enthousiaste en oplossingsgerichte:

NOTARISKLERK
Vacature omschrijving

Iedere werkweek is anders, iedere werkdag is anders en ieder dossier is uniek. Om jou een goed beeld te geven van bij  de werkzaamheden en verantwoordelijkheden vind je hieronder een greep uit zaken die van jou verwacht worden:

 • In behandeling nemen van dossiers op het gebied van onroerend goed;
 • Het voorbereiden/ opstellen van hypotheken en andere akten op het gebied van onroerend goed;
 • Het regelen van volmachten;
 • Het maken van offertes;
 • Communicatie met cliënten, makelaars, tussenpersonen en financiële instellingen;
 • Besprekingen bijwonen/ voeren (afhankelijk van je instapniveau).
Vacature eisen

Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne zoekt een Notarisklerk die enerzijds uitgaat van de feiten, maar anderzijds zich kan verplaatsen in verschillende partijen en belangen die samen kunnen komen in één dossier. Als je onderstaande vragen met ‘ja’ kan beantwoorden zijn we op zoek naar jou.

 • Heb je een HBO of WO Rechten studie succesvol afgerond?
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar?
 • Heb je affiniteit met onroerend goed en fiscaliteiten?
 • Heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol?
 • Ben je woonachtig in de regio van Deurne?
 • Ben je een prettige collega, met goede communicatieve vaardigheden en een probleemoplossend vermogen?
Bedrijfsprofiel

Bij Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne wordt gewerkt in een klein en effectief team van 10 medewerkers. Het kantoor richt zich op ondernemingsrecht, familierecht en onroerend goed. Voor de discipline onroerend goed zoeken we een nieuwe collega. Maarten is 58 jaar en een ervaren Notarisklerk, hij wordt je directe sparringpartner die jou met zijn kennis en kunde gaat klaarstomen voor de toekomst. Jij zou namelijk het nieuwe gezicht voor deze praktijk kunnen worden. Deze functie biedt volop doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief. Hannelie faciliteert in opleidingsmogelijkheden, maar jouw ambitie is leidend. Dus spreek uit als je graag Kandidaat Notaris wil worden, of bijvoorbeeld liever ingeschreven wil worden in het Register Notarisklerk.  Kortom; durf jouw carrière uit te stippelen!

Bedrijfscultuur

Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne is HET notariskantoor van Deurne en omstreken. Het is een allround notariskantoor  met een sterke regionale aantrekkingskracht. Door de grootte van het kantoor is er veel kennis in huis, zijn er korte lijnen en staat een persoonlijke en laagdrempelige benadering voorop. Medewerkers zijn collegiaal en er wordt niet gesproken over ‘mijn’ dossier, maar over ‘ons’ dossier. Samen worden organisatiedoelstellingen behaald en de teamspirit is voelbaar.

Hannelie Jagtenberg / Notariaat Deurne is aangesloten bij Netwerk Notarissen zodat goede kwaliteit gegarandeerd kan worden. Je maakt onderdeel uit van het kennisnetwerk dat bestaat uit 1800 professionals. Via Netwerk Notarissen neem je actief deel in kennisgroepen en deel je kennis via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw inzet wordt niet alleen beloond in vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid, maar daarnaast kun je het volgende van Hannelie verwachten:

 • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Een goede werk-privé balans;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsbudget.
Wil je kennis met ons maken?

Denk je na het lezen van deze vacature; ‘deze tekst is op mijn lijf geschreven?’ Laat snel je interesse blijken door je CV te versturen naar Prima Werk & Mens t.a.v. Pauline Heling. Prima Werk & Mens ondersteunt Hannelie met de werving en selectie van deze vacature. Een motivatiebrief is niet nodig, want jouw interesse horen we liever in een persoonlijk kennismakingsgesprek (mits je profiel voldoende aansluit). De contactgegevens zijn: 0493-322 948 en info@primawerkenmens.nl. Ook met vragen over de vacature kun je hier terecht.

PRIMA WERK & MENS