Vacature Kandidaat Notaris / Notarisklerk te Helmond

helmond-omd-notarissen

Kandidaat Notaris / Notarisklerk

Bedrijfsprofiel
In verband met verdere groei van de organisatie is OMD Notarissen in Helmond op zoek naar een kandidaat notaris / notarisklerk. OMD Notarissen is een eigentijds kantoor met een zeer betrouwbare reputatie. De medewerkers van OMD Notarissen hanteren een toegankelijke en informele werkwijze waarmee dagelijks particulieren en ondernemers goed worden bijgestaan. Kwaliteit van de dienstverlening staat hoog in het vaandel waarbij een persoonlijke ‘touch’ niet ontbreekt.

Bedrijfscultuur
Modern en toegankelijk, dit zijn de termen die de cultuur binnen de organisatie het beste typeren. Zowel met collega’s onderling als met de cliënten is er een informele band waarbij er ook tijd en plek is voor humor en oprechte persoonlijke interesse.

Functie omschrijving Kandidaat Notaris / Notarisklerk
Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het zelfstandig adviseren en afhandelen van dossiers, uiteraard is er binnen de organisatie plek en tijd om te sparren met collega’s. Wij zoeken twee kandidaten, zowel op onze afdeling familierecht als op ondernemingsrecht.
Wij vragen:
– Afgeronde opleiding Notarieel Recht / Notarisklerk
– Je bent analytisch en communicatief sterk en bent in staat om te gaan met veel vrijheid
– Je bent ondernemend, representatief, commercieel ingesteld en vindt het prettig om in contact te staan met cliënten
– Ervaring als kandidaat notaris / notarisklerk is zeker een pré.

Arbeidsvoorwaarden
De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kandidaat. De functie is te vervullen in minimaal 4 en bij voorkeur 5 dagen

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van c.v. kun je sturen naar:
OMD Notarissen B.V.
T.a.v. mevr. S. van de Ven
Postbus 136, 5700 AC HELMOND
Wilt je eerst meer informatie?
Neem dan contact op met mevr. S. van de Ven, 0492-536866
Internet: www.omdnotarissen.nl E-mail: svdven@omdnotarissen.nl