VACATURE ERVAREN NOTARIEEL MEDEWERK(ST)ER / NOTARISKLERK TE STAPHORST

Vacature Klerk/Notarieel Medewerker te Groningen
22 augustus 2018
VACATURE ERVAREN NOTARIEEL MEDEWERK(ST)ER / NOTARISKLERK IN UTRECHT
4 september 2018
Bekijk alle berichten

VACATURE ERVAREN NOTARIEEL MEDEWERK(ST)ER / NOTARISKLERK TE STAPHORST

ritsma-notariaat

VACATURE ERVAREN NOTARIEEL MEDEWERK(ST)ER / NOTARISKLERK

In verband met zwangerschapsverlof van een van onze collega’s en het vertrek van een collega zijn wij per direct op zoek naar een ervaren notarieel medewerk(st)er of notarisklerk.

Functieomschrijving
Als ervaren notarieel medewerker of notarisklerk bereid jij met name dossiers op het gebied van registergoed voor. Je behandelt aanvragen, start dossiers op, hebt contact met makelaars, (hypotheek)adviseurs, banken en stelt conceptakten op. Je houdt belangrijke termijnen in de gaten en beantwoordt vragen van onze klanten.

Omdat wij in een klein team werken, spring je ook bij in de frontoffice. Je beantwoordt telefoontjes, ontvangt klanten en bereidt voor de (kandidaat-)notaris(sen) dossiers voor .

Wat vragen wij?
–              je hebt een afgeronde juridische opleiding en een HBO werk- en denkniveau;
–              je hebt ervaring als notarieel medewerker of notarisklerk, bij voorkeur op het gebied van registergoed;
–              je werkt zelfstandig en nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
–              je hebt een flexibele en klantgerichte instelling;
–              je bent op korte termijn beschikbaar.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan waarbij je bij voorkeur fulltime, maar ten minste 3 dagen werkt. Deze functie is in eerste instantie voor een jaar, met de intentie tot verlenging. Je salaris is marktconform.

Wie zijn wij?
Wij zijn een kleinschalig notariskantoor. Ons team bestaat uit zeven enthousiaste collega’s die van aanpakken weten. Wij vinden korte communicatielijnen en openheid naar elkaar toe erg belangrijk. Lees meer over ons kantoor op onze website https://www.notariaatritsma.nl

Reageren?
Ben jij degene die wij zoeken? Vertel ons wie je bent en waarom jij geschikt bent voor deze baan. Reageer per mail (e.ritsma@notariaatritsma.nl) of breng je brief bij ons binnen. Doe dit vóór woensdag 12 september 2018.