Vacature adviseur grondverwerving waterschap

Vacature Notarisklerk te Deurne
12 juli 2018
Bekijk alle berichten

Vacature adviseur grondverwerving waterschap

Honderden grondverwervingsovereenkomsten in korte tijd in orde maken voor dijkverstevigingsprojecten. Als adviseur grondzaken zet jij je schouders eronder.

Adviseur grondverwerving

0.7 fte (25 uur per week)

De voorbereidingen voor grote (dijkverstevigings)projecten binnen Waterschap Rivierenland zijn in volle gang. Voordat we kunnen starten moeten we eerst een grote hoeveelheid grond verwerven. En dat is een hele klus! Het gaat om honderden overeenkomsten met bedrijven en bewoners in het gebied. Is de grondverwerver tot een akkoord gekomen? Dan kom jij als adviseur grondzaken in beeld. Op efficiënte wijze stel jij de benodigde documenten op zodat de schop de grond in kan.

Dit ga je doen

Afspraken die grondverwervers maken met de grondeigenaren werk jij uit in een overeenkomst. Heeft de verkopende partij nog vragen na ontvangst van het document? Dan beantwoord je deze zo goed mogelijk. Je checkt eventueel bij de grondverwerver de gemaakte afspraken en spart over de situatie. Als je merkt dat een vraag niet per telefoon af te handelen is, maak je een afspraak met de wederpartij om face to face onduidelijkheden of onzekerheden weg te nemen.

Is de verkopende partij akkoord en komt de overeenkomst voorzien van een handtekening retour? Dan zorg jij voor bestuurlijke goedkeuring en notariële aansturing. Het grootste deel van je tijd ben je bezig met het afhandelen van grondverwervingsovereenkomsten, maar ook voor het opstellen van huur- of pachtcontracten voor gronden en woningen, het vestigen van zakelijk rechten, onteigening, gedoogplicht kloppen je collega’s bij jou aan.

Hier ga je werken

Waterschap Rivierenland zorgt voor droge voeten en voldoende schoon water tussen de grote rivieren vanaf de Duitse grens tot aan Dordrecht. Samen werken we aan goed waterbeheer, nu én in de toekomst. Het team Grondzaken adviseert over en verzorgt de aankoop, het juridisch en financieel beheer en de verkoop van waterschapseigendommen, met name gronden en panden.

Het waterschap vindt het belangrijk dat medewerkers elke dag met plezier naar hun werk komen. Verantwoordelijkheid, betrokkenheid en openheid staan voorop. Daarnaast krijg je volop ruimte om je te ontwikkelen.

Dit ben jij
Een aanpakker die de schouders eronder zet en meters maakt: dat ben jij ten voeten uit. Je spreekt de taal van de grondverwerver en weet dit de vertalen in contractterminologie. Als flexibele en resultaatgerichte adviseur denk jij in oplossingen. Verder vragen we:

  • Hbo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een juridische achtergrond.
  • Kennis van het vakgebied.
  • Ervaring met het opstellen van overeenkomsten.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Interesse?
Het gaat om een functie van 25 uur en een salaris tussen € 2.584,- en € 3.540,- bij een werkweek van 36 uur. Inschaling zal gebeuren n.a.v. opleiding en ervaring. Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 20% van het salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Dit budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder verlof. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als je meer informatie over de functie wilt, bel dan met Robert Vink, teamleider Grondzaken, via 0344 – 64 94 46. Solliciteren kan tot 15 juli 2018.

image003